Kraj čuvene filmske sage – ‘Ratovi zvijezda: uspon Skywalkera’ od 19. prosinca u svim kinima! Za točno deset dana u kina stiže posljednji nastavak najpoznatije svemirske sage – Ratove zvijezda: uspon Skywalkera od 19. prosinca možete pronaći u svim kinima u distribuciji 2i Filma!

Ratovi zvijezda: uspon Skywalkera ; Fotografiju ustupil 2i Film

Produkcijska kuća Lucasfilm i redatelj J.J. Abrams ponovno su udružili snage kako bi gledatelje diljem svijeta odveli na epsko putovanje u udaljenu galaksiju uz novi, deveti film Rat zvijezda: uspon Skywalkera. U završnom dijelu sage o Skywalkeru, pojavit će se nove legende, a završna borba za slobodu tek slijedi.

U filmu nastupaju Carrie Fisher, Mark Hamill, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Anthony Daniels, Naomi Ackie, Domhnall Gleeson, Richard E. Grant, Lupita Nyong’o, Keri Russell, Joonas Suotamo, Kelly Marie Tran, Ian McDiarmid i Billy Dee Williams.

Deveti nastavak serijala Ratovi zvijezda režirao je i poducirao J.J. Abrams (Ratovi zvijezda: sila se budi), producenti su još i Kathleen Kennedy, Michelle Rejwan te Callum Greene, a izvršni producenti Tommy Gormley i Jason McGatlin. Scenarij potpisuju Chris Terrio i J.J. Abrams, priču su osmislili Derek Connolly, Colin Trevorrow, J.J. Abrams, Chris Terrio i to na temelju likova koje je kreirao George Lucas.

Ulaznice za pretpremijernu projekciju 18. prosinca mogu se nabaviti na svim prodajnim mjestima i online u multipleks kinima CineStar i Cineplexx.

Ratovi zvijezda: uspon Skywalkera – IMDb

[izvor informacije 2i Film]