Premijerno prikazan film ‘IDEŠ?IDEM!’. Dolazak glavnih zvijezda filma izazvao oduševljenje klinaca i mladih. Uz izuzetnu atmosferu i interes posjetitelja, 2. prosinca 2019. u CineStaru Novi Zagreb (Avenue Mall) održana je svečana premijera filma IDEŠ?IDEM! redatelja Ljube Zdjelarevića. Više od šest stotina posjetitelja nazočilo je prvoj projekciji filma koji je na kino platnu okupio YouTube zvijezde i vodeće influencere iz regije.

Ideš? Idem! – Fotografiju ustupio 2i Film

Premijeri su nazočile glavne zvijezde filma – Bogdan Ilić “Baka Prase”, Vid Juračić, Veronika Rosandić, Kaja Kočevar – “Kaya Solo”, Fran Lauš, Nika Ilčić, Amel Družanović – Meca Cazin, Nenad Krstić – Tony TCTN – a njihov je dolazak izazvao oduševljenje na stotine djece koji su došli na premijernu projekciju filma, gdje su imali mogućnost uživo se susresti sa svojim idolima.

Film IDEŠ?IDEM! zabavna je komedija koja po prvi puta okuplja najpoznatije i najutjecajnije Youtube zvijezde i vodeće influencere regije; svi oni u filmu kreću na nesvakidašnje filmsko proputovanje od Zagreba do Istanbula i zapravo glume – sami sebe! Riječ je o nekonvencionalnom filmskom projektu koji po prvi puta u igranoj formi okuplja mlade zvijezde regionalne youtube scene uz koje odrastaju današnje generacije, a kao jedini profesionalni glumac u filmu nastupa Zijad Gračić!

Film IDEŠ?IDEM! u kina stiže 5. prosinca u distribuciji 2i Filma.

[izvor informacije 2i Film]