Najromantičniji film godine LAST CHRISTMAS u kinima od 07.11.2019.

Emila Clarke (Igra prijestolja), Henry Golding (Slatka mala tajna, Crazy Rich Asians) i Emma Thompson (dvostruka dobitnica Oscara) glume za Paul Feiga (Slatka mala tajna) u ‘Last Christmasu’, romantičnoj komediji inspiriranoj glazbom Georga Michaela. Emma ujedno potpisuje i scenarij u suradnji s Bryony Kimmingsom.

Last Christmas ; Fotografiju ustupio Editus

Kate (Clare) tumara Londonom dok njezine cipele zvone, kao iritantna posljedica spleta nesretnih okolnosti koje je dovode do posla vilenjaka u Božićnom dućanu koji je otvoren cijele godine. Tom (Golding) ulazi u Katein život i polako ruši sve njene barijere, a ona se polako zaljubljuje u njega. Dok se London polagano sprema za najljepše godišnje doba i Božić, za njih dvoje ništa ne izgleda lagano, no ponekad se ljudi moraju prepustiti sudbini, poslušati svoje srce, i vidjeti gdje će ih to dovesti.

‘Last Christmas’ kao podlogu ima bezvremenske hitove legendarnog pjevača Georga Michaela (preko 115 milijuna prodanih albuma i nositelja 10 pozicija broj 1 top singlova), uključujući i pjesmu Last Christmas. U filmu ćemo moći po prvu puta čuti i nikada objavljivane pjesme Georga Michaela.

Ova ljubavno – romantična komedija stiže u kina 07.11.2019.

Glumci: Emilia Clarke, Emma Thompson, Henry Golding, Michelle Yeoh
Režija: Paul Feig
Scenarij: Emma Thompson, Bryony Kimmings
Žanr: romantična komedija
Muzika: Theodore Shapiro
Zemlja porijekla: UK, USA
Trajanje filma: 103 minute
US distributor: Universal Pictures International

Last Christmas – IMDb

[izvor informacije Editus]