U želji da roditeljima pomogne u izboru dječjih filmova u kinima, Najsretnija beba Hrvatska pruža preporuke za Kids friendly filmove.

Kids Friendly – Janko Strižić Film: Farmagedon – Ustupila IB

Film “Janko Stržić film: Farmagedon” je drugi kino uradak studija Aarmadan koji se temelji na njihovoj svima dobro poznatoj TV seriji Janko Strižić. I u ovom filmu Janko neočekivano u pada u avanturu, ali ovaj put mu društvo pravi simpatični vanzemaljac. I dok u drugim filmovima imamo dijaloge između likova, u ovom se komunikacija temelji na mumljanju. Upravo zato film nije sinkroniziran na hrvatski jezik. Film obiluje i brojnim gegovima koji će zasigurno nasmijati djecu. Ako želite obiteljski uživati u kinu, onda je ovo film za vas. Nema nasilja niti pogrdnih riječi. A nakon pogledanog filma svi će izaći iz kina s osmjehom na licu. 

Za djecu: 4+.

Za roditelje: Kroz film će moći pronaći mnoštvo referenca na filmove poput Bliski susreti treće vrste, E.T., Dolazak i seriju X – Files.

Nasilje: Nasilja nema.

Zastrašujući prizori: Nekoj djeci bi mogao biti pomalo zastrašujući kombi koji se transformira u robota dok pokušava uhvatiti vanzemaljca.

Rječnik: Primjeren je za djecu.

Seks: Nema prizora, niti dijaloga seksualne prirode. 

Tempo: Tempo je primjeren i za manju djecu.

Janko Strižić Film: Farmagedon – Movie Site
Janko Strižić Film: Farmagedon – Twitter
A Shaun the Sheep Movie: Farmageddon – IMDb

Iva Brčić