Betina Film Festival, koji se održava od 4. do 8. rujna u prekrasnoj Betini na otoku Murteru, osigurao je besplatan smještaj u kampu za prvih deset prijavljenih polaznika radioničkog programa BAFF Kampus.

Podsjetimo, BAFF Kampus radionički je program Betina Film Festivala kroz koji ćeš sudjelovati na praktičnim radionicama i predavanjima vezanim uz teme iz svijeta filma. Osim što ćemo aktivirati tvoju kreativnost, istražiti način na koji gledaš film, upoznat ćemo te i s brojnim profesionalcima iz filmskog svijeta, ali i drugim filmašima i filmašicama.

Tko zna, možda baš u Betini, poput Renata Baretića dobiješ ideju za svoj sljedeći film ili pak upoznaš ljubav svog života. Nikad se ne zna stoga nemoj propustiti ovu sjajnu priliku da spojiš ugodno s korisnim te osvježen i pun ideja kreneš u novu školsku akademsku ili pak poslovnu godinu.

Prijaviti se možeš na desk@betinafilmfestival.com  (obavezna naznaka „BAFF KAMPUS“) s kratkim motivacijskim pismom ili putem prijavnice https://www.betinafilmfestival.com/prijavnica-za-baff-kampus , a sve ostale informacije o festivalu potraži na našoj službenoj stranici (https://www.betinafilmfestival.com/).

Čekamo te u Betini, na drugom izdanju festivala kratkometražnog hrvatskog i međunarodnog filma!

[izvor informacije Betina film festival]

Besplatne prijave za autore i autorice hrvatskog kratkog filma na Betina Film Festival!, >http://film-mag.net/wp/?p=38765. Fotografije ustupio Betina film festival

Objavljuje F.I.L.M.Ponedjeljak, 1. travnja 2019.