Grijesi prošlosti
Cold Blood Legacy (2019.)
Redatelj: Frédéric Petitjean
Glumci: Jean Reno, Sarah Lind, Joe Anderson
Žanr: Akcija, triler
Trajanje: 91 minuta
Država: Francuska

Sadržaj:
Duboko u američkoj šumi, u kolibi uz jezero, živi legendarni ubojica Henry, koji se izolirao od svijeta kako bi zaboravio posljednjih 30 godina svog života. Dane provodi sam, pecajući uz jezero. Henryju ne treba ništa više od tišine oko njega i drveća prekrivenog snijegom. Kada se ispred njegove kuće pojavi mlada ozlijeđena žena, Henry će morati odlučiti hoće li riskirati svoj život da bi ju spasio. Napeti triler o bivšem ubojici koji je cijeli svoj život proveo ubijajući. Sada ima priliku spasiti nečiji život, i to pod cijenu da izgubi vlastiti.

Grijesi prošlosti – Facebook
Cold Blood Legacy – IMDb


Tabaluga – sink
Tabaluga (2018.)
Redatelj: Sven Unterwaldt Jr.
Glumci: Sanja Hrenar, Jasna Palić Picukarić, Dajana Čuljak, Dušan Gojić, Goran Malus, Dražen Bratulić
Žanr: animirani
Trajanje: 90 minuta
Država: Njemačka

Sadržaj:
Iako već ima sedam godina, mali zeleni zmaj Tabaluga još uvijek ne može rigati vatru. Svaki odrasli zmaj bi trebao biti u stanju to učiniti. Tabalugu je posvojio i odgojio gavran Kolk. U svom domu, na livadi Tabaluga provodi vrijeme sa svojim prijateljem, nasilnikom bubamarom. Ali njegov dom je u opasnosti, jer snjegović Arctos je primjetio njego zeleni dom. Snjegović Arctos je vladar daleke ledene zemlje. Snjegović koji ne voli zelenilo ni cvijeće već želi sve pokriti snijegom. Da bi ga zaustavio, Tabaluga kreće u veliku avanturu, u kojoj upoznaje nove prijatelje ledenu princezu Lilli i polarnog medvjeda Limbo. Jesu li uspjeli zajedno zapaliti Tabaluginu unutarnju vatru? Provjerite u kinima od 4.7.2019.

Tabaluga – Facebook
Tabaluga – IMDb


Spider-Man: Daleko od kuće
Spider-Man: Far from Home (2019.)
Redatelj: Jon Watts
Glumci: Tom Holland, Jake Gyllenhaal, Zendaya, Samuel L. Jackson
Žanr: akcija, avantura
Trajanje: 130 minuta
Država: SAD

Sadržaj:
Nakon događaja s Osvetnicima Peter Parker s prijateljima odlazi na ljetni odmor u Europu. No mirni odmor im prekida opasni Mysterio.

Spider-Man: Daleko od kuće – Movie Site
Spider-Man: Far from Home – IMDb

[izvor informacija CineStarCineplexx, Art kino Croatia i IMDb]