Dvadeset i peti rođendan Kawasaki 3p su proslavili objavljivanjem live CDa/DVDa ”25 godina x Teatra &TD”.

Obljetničko izdanje je pod okriljem izdavačke kuće Dancing Bear u prodaju pušteno u petak 17. svibnja 2019. godine, a već dan kasnije u vrtu kluba Route 66 održana je njegova promocija koja se u jednom trenu pretvorila u pravi rano poslijepodnevni tulum (fotke s promocije pogledajte dolje niže u mailu). Veseloj atmosferi pridonijeli su članovi benda, ali i priličan broj fanova, kolega iz medija i suradnika koji su pomogli u nastajanju prvo koncerta, a potom i ovog lijepog live izdanja.

Dečki su održali govor zahvale nakon čega se okupljenima obratio glazbeni kritičar i novinar Hrvoje Horvat koji je pričao o K3p-u kao koncertnoj atrakciji te kao o jednom od najboljih bendova na ovim prostorima. Kao potvrdu Horvatovih riječi te povodom dugogodišnje suradnje, Dancing Bear im je dodijelio plaketu te im poželio dug, uspješan i lijep nastavak puta u glazbenim vodama nakon čega je uz prepoznatljivi zvuk K3p truba u rukama Stipe Mađora, Igora Pavlice i Luke Dominika najavljena premijerna projekcija videa na velikom platnu koji su za ovaj događaj osigurale tvrtke PaLiGasi i  Kupole – bolje od šatora. Za spomenutu veselu atmosferu zadužen je bio sponzor Jack Daniel’s.

12 audio pjesama i 22 videa u shopove su stigli u lijepo stiliziranom digi-pack pakiranju za čije je likovno oblikovanje zadužen Darko Kujundžić. 

Miks i mastering potpisuju zajedno Ante Prgin Surka i Kawasaki 3p dok je basist benda Mario Borščak potpisao režiju i montažu.

Netom prije objave izdanja ”25 godina x Teatar &TD’, K3p su izbacili akustičnu, live verziju njihovog velikog underhita ‘Snifa san glu’, što je sveukupno drugi video izvučen iz još vrućeg live-a, prvi je bio legendarni ‘Mupov-ska’

Track list CD

 1. Mupov-ska
 2. Dugodugodugo
 3. Indijanac – Vi Gata Om
 4. Jebotext
 5. Kak’ si? – Pa tak
 6. Snifa san glu (akustik)
 7. Niskarastaman
 8. Mate Parlov
 9. 3 problema
 10. Loš, zao
 11. Ni da ni ne
 12. Puta madre

Track list DVD

 1. Riba
 2. Dugodugodugo
 3. Kak’ si? – Pa tak
 4. Indijanac – Vi Gata Om
 5. Veliki dispečer
 6. Jebotext
 7. Mupov-ska
 8. Klint Istvud
 9. Antonija
 10. Snifa san glu (akustik)
 11. Anđelko
 12. Niskarastaman
 13. Mate Parlov
 14. Sjekirom u glavu
 15. Dizeldorf, Frankfurt i Hanover
 16. 3 problema
 17. Loš, zao
 18. Ni da ni ne
 19. Puta madre
 20. Sob
 21. Snifa san glu
 22. Ringišpil

[izvor informacije Dancing Bear]