03/05/2019

Nova predstava Ivana Penovića „Flex“ u KunstTeatru od 3. svibnja

U petak, 3. svibnja, u novootvorenom KunstTeatru na zagrebačkoj Trešnjevci (Dubovačka 1) održat će se premijera predstave „Flex“ u režiji Ivana Penovića.

„Flex“ je autorski projekt nastao iz kolektivnog, improvizacijskog rada grupe glumaca i dramaturga Ivana Penovića (koja je u istom formatu rada proizvela i predstavu „Katalonac“), a koji se bavi uredskim prostorom jedne privatne firme i njezinim zaposlenicima. Motivacija za radom, svrha i načini proizvodnje danas često su na rubu apsurda i upravo te situacije osnova su ove satiričke predstave.

Flex ; Fotografiju ustupio KunstTeatar – Foto Karla Jurić

U predstavi glume Domagoj Janković, Karlo Mrkša, Bernard Tomić, Pavle Vrkljan i Matija Čigir. Scenograf je Filip Triplat, autorsku glazbu potpisuju Karlo Mrkša i Filip Triplat, oblikovatelj svjetla je Alen Marin, producentica Romana Brajša, asistentica produkcije Hana Zrnčić Dim, dizajner Pavao Kuharić, a fotografkinja je Karla Jurić.

Predstava je nastala u koprodukciji Umjetničke organizacije Punctum i KunstTeatra uz podršku Ministarstva kulture i Gradskog ureda za kulturu grada Zagreba.

Reprize predstave „Flex“ su 24., 25. i 30. svibnja u 20 sati u KunstTeatru (Dubovačka 1). Više informacija na www.facebook.com/kunstteatar/.

[izvor informacije KunstTeatar]