Festival međunarodnog i hrvatskog kratkog filma, Betina Film Festival, koji se od 4. do 8. rujna održava u prekrasnom primorskom mjestu Betina u Šibensko – kninskoj županiji otvorio je prijave za volontere.

Pozivaju se zaljubljenici u filmsku umjetnost, sadašnji i budući studenti filma i svi oni željni filma i mora da se prijave za volontiranje na drugom izdanju BAFF-a.

Traže se entuzijastični, poletni i odgovorni mladi ljudi koji kraj ljeta žele dočekati na obali uz film pod zvijezdama.

Desetak odabranih volontera radit će u nekoliko festivalskih sektora (priprema projekcija, promotivne aktivnosti, briga o gostima…), ovisno o svojim željama i potrebama festivala, a za sve su volontere osigurani ugodan smještaj i hrana za vrijeme rada na festivalu kao i brojne druge pogodnosti.

Prijaviti se mogu punoljetne osobe i to putem prijavnice na službenoj stranici Betina Film Festivala (https://www.betinafilmfestival.com/). Prijave su otvorene od 12. travnja do 15. lipnja.

More filmova je pred nama i potrebna nam je opaka posada koja je sposobna i fleksibilna, pozitivno nastrojena i spremna na suradnju. Napiši nam zašto baš ti želiš biti dio ovogodišnje betinske filmske priče, ispuni prijavnicu i postani dio ovog mladog, ali brzo rastućeg festivala koji filmsku umjetnost i filmaše vraća na otok!

Za sva dodatna pitanja obratite se našoj voditeljici volontera na mail: desk@betinafilmfestival.com (u naslovu maila obavezno naznačiti „VOLONTIRANJE“ ).

[izvor informacije Betina film festival]

Besplatne prijave za autore i autorice hrvatskog kratkog filma na Betina Film Festival!, >http://film-mag.net/wp/?p=38765. Fotografije ustupio Betina film festival

Objavljuje F.I.L.M.Ponedjeljak, 1. travnja 2019.