Angry Birds Film 2 – Najpoznatije ptice vraćaju se na velika platna!

PRVA KINO NAJAVA

Nakon velikog uspjeha filmske ekranizacije jedne od najpopularniji video igara svih vremena, „Angry Birds Film“ dobiva svoj očekivani nastavak – „Angry Birds Film 2“ koji u kina stiže ovog kolovoza! Što nas točno očekuje ovog ljeta pogledajte u prvoj kino najavi filma!

Angry Birds Film 2 ; Fotografiju ustupio Continental film – ANGRY BIRDS 2 – Silver (Rachel Bloom) in Columbia Pictures and Rovio Animations’ ANGRY BIRDS 2.

Radi se o filmu snimljenom prema jednoj od najpopularnijih video igri o najsimpatičnijim ljutim pticama na svijetu. Prvi film iz 2016-te uspješno je prenio tu popularnost na velika platna. Zbog nezapamćene popularnosti video igre, njegov veliki kino uspjeh je bio za očekivati. „Angry Birds Film“ iza sebe je ostavio velik broj zadovoljnijih gledatelja, i onih malih ali i onih većih. Naime, „Angry Birds Film“ se od početka postavio kao film za cijelu obitelj i sve generacije. Od njegovog nastavaka se ne očekuje ništa manje.

U filmu „Angry Birds Film 2“ rat, koji između ptica i svinja i dalje traje, biva prekinut s pojavljivanjem treće, zajedničke, opasnosti. Naši poznati junaci Crveni, Žuti i Bomba susreću se s potpuno novim neprijateljem koji želi preuzeti otok. Ovaj put ptice i svinje moraju surađivati jer jedino zajedničkim snagama mogu pobijediti prijetnju koja im se približava.

„Angry Birds Film“ je živahan, živopisan i izrazito humorističan animirani film za sve generacije gledatelja. U domaćim kinima publika će uz uobičajenu sinkroniziranu moći pogledati i originalnu verziju filma u kojoj su glasove posudili popularni glumci Peter Dinklage, Josh Gad, Danny McBride, Bill Hader, Jason Sudeikis, Awkwafina… Film su režirali Tony Leondis  i John Rice, a scenarij je napisao Peter Ackerman. Film će se prikazivati i u 2D i u 3D verziji.

Video igra „Angry Birds“ globalni je fenomen koji je, možemo reći, zaludio svijet. Radi se o mega-popularnoj franšizi video igara nastaloj u prosincu 2009. godine koja je od tada doživjela pravu eksploziju i proširila se s mobilnih uređaja na igraće konzole i osobna računala. S preko tri milijarde preuzimanja igrice na svim platformama nosi titulu apsolutnog rekordera u broju „downloada“ neke besplatne igre u povijesti. Sama igra nazvana je najvećim uspjehom svih vremena kada su u pitanju mobilne aplikacije. Stoga nije niti čudo da filmske realizacije nižu ovakve uspjehe.

ANIMIRANI SUPER-HIT „ANGRY BIRDS FILM 2“ U KINIMA OD 15.8.!

Angry Birds Film 2 – IMDb

[izvor informacija Continental film]