Beauty & Hair Expo 2019.

Tattoo Arena projekt je kojim se promiče lifestyle tetoviranja i tetoviranje kao umjetnost . U sklopu sajma Beauty&Hair Expo Zagreb 2019. koji će se održati na Zagrebačkom Velesajmu od 8.-10.3.2019. planiramo postaviti 10 štandova na kojima bi se vršilo tetoviranje i predstavljanje  tattoo artista i salona za tetoviranje pod nazivom „Tattoo Arena“. S obzirom na mnoge doticajne točke ovog segmenta sa Beauty koncepcijom sajma, očekujemo veliki interes i posjetitelja i izlagača za temu tetoviranja, a ovo je i jedinstvena prilika tattoo salonima i prodavačima opreme za tattoo i piercing da se odlično izreklamiraju te sklope nove kontakte sa postojećim izlagačima. Očekujemo veliku medijsku podršku, a organizirati ćemo i izbor najbolje tetovaže u dvije kategorije koje će se predstaviti na glavnoj bini sajma ljepote. Najbolji hrvatski majstori tetovaža tetovirati će na samome sajmu uz prethodni dogovor sa klijentima.

WBA bodypainting prvenstvo Hrvatske

U sklopu sajma Beauty&Hair Expo Zagreb 2019. koji će se održati na Zagrebačkom Velesajmu od 8.-10.3.2019. u subotu 9.3. i u nedjelju 10.3. održati će se WBA Prvenstvo Hrvatske u bodypaintingu.

Bodypainting – oslikavanje tijela doživljava zadnjih nekoliko godina uzlet kako u Hrvatskoj tako i u svijetu. Maštovitost ponajboljih hrvatskih make up artista ovdje itekako dolazi do izražaja a dosada viđene bodypainting kreacije oduševile su publiku i struku na dosadašnjim prvenstvima.  U skladu sa time odlučili smo posjetiteljima Beauty&Hair Expo Zagreb 2019. pružiti priliku da vide i da upoznaju najbolje hrvatske bodypainting majstore i njihove maštovite kreacije.

https://www.facebook.com/events/401817477292789/
https://www.facebook.com/events/568792173587021/

[izvor informacije Alen Kozić]