09/11/2018to24/06/2019

Ograničen broj festivalskih ulaznica i blagdanskih paketa po povoljnijim cijenama dostupan do 29. studenog ili do isteka zaliha. Veliko ime INmusica #14 saznat ćemo 30. studenog kada ulaznice poskupljuju za 100 kn!

INmusic festival šestu godinu zaredom nastavlja partnerstvo s OTP bankom, koja će i na 14. izdanju najvećeg open air festivala osigurati sustav beskontaktnog i bezgotovinskog plaćanja. Obzirom da se blagdani bliže, a festivalski blagdanski paket je već osam godina omiljeni poklon među glazbenom publikom, i ove godine svoje najdraže glazbofile možete usrećiti s INmusic blagdanskim paketom. Kao i prethodnih godina uz trodnevnu ulaznicu za INmusic festival #14, blagdanski paket sadrži još vrijednih poklona. OTP banka u svakom blagdanskom paketu poklanja vaučer u iznosu od 100 kuna za izradu ili nadopunu Mastercard® contactless prepaid kartice OTP banke koja omogućava najbrže plaćanje na festivalu, dok INmusic festival poklanja posebno dizajniranu festivalsku majicu za sve vjerne posjetitelje.

Press konferencija u Mimari ; Foto RJ

Direktor Sektora maloprodaje OTP banke Dražen Božić izrazio je zadovoljstvo radi nastavka suradnje s INmusic festivalom: „Već šestu godinu ponosni smo sponzor INmusic festivala i partner koji osigurava bezgotovinsko i beskontaktno plaćanje. Ovakav način plaćanja pokazao se iznimno efikasnim jer publici omogućuje da što manje vremena provede u redovima a što više u uživanju u glazbi. I na novom će izdanju festivala bezgotovinsko i beskontaktno plaćanje biti moguće Mastercard contactless karticama OTP banke, ali i svim ostalim bankovnim beskontaktnim karticama, kao i festivalskim karticama. I ove godine OTP banka u svakom blagdanskom paketu poklanja vaučer u iznosu od 100 kuna za izradu ili nadopunu Mastercard contactless prepaid kartice OTP banke koja omogućava najbrže plaćanje na festivalu. Za posjetitelje koji ne nabave svoju ulaznicu u sklopu blagdanskog paketa, OTP banka će od početka slijedeće godine osigurati mogućnost uplate ulaznica za festival u više od stotinu poslovnica OTP banke širom Hrvatske.“

Osim najave nastavka suradnje s OTP bankom i u 2019. godini te objave prodaje uvijek omiljenih INmusic blagdanskih paketa, festivalska organizacija je najavila i veliko iznenađenje za svoju vjernu publiku, a koje će biti otkriveno 30. studenog.

“Iznimno nam je drago da je OTP banka kao važan partner festivala uz nas i na četrnaestom izdanju festivala, a zahvaljujući i podršci OTP banke u proteklih šest godina INmusic festival sustavno je rastao u snazi programa i međunarodnom značaju. Zahvaljujući međunarodnom značaju INmusic festivala stvoreni su preduvjeti da i u 2019. ugostimo neke od najrelevantnijih svjetskih glazbenika. Hrvatska publika neće biti uskraćena za velika glazbena gostovanja, a veliko ime INmusica #14 moći ćemo otkriti 30. studenog kada ulaznice poskupljuju za 100 kn,” okupljenim medijima je izjavio Zoran Marić, direktor INmusic festivala.

Organizatori festivala najavili su i promjenu cijene ulaznica i blagdanskih paketa s objavom najavljenom za 30. studeni. INmusic blagdanske pakete po početnoj cijeni od 449 kuna (+ troškovi dostave) moguće je kupiti putem službenog INmusic web shopa ili u Dirty Old Shopu u Zagrebu do isteka zaliha ili do 29. studenog. Od 30. studenog cijena INmusic blagdanskih paketa iznosit će 549 kn (+ troškovi dostave). INmusic blagdanski paket u prodaji je od 9. studenog do 31. prosinca 2018. godine ili do isteka zaliha. Količina INmusic blagdanskih paketa je ograničena.

INmusic festival #14 održat će se na već dobro poznatoj lokaciji jarunskih otoka u Zagrebu od 24. do 26. lipnja 2019. godine. U prodaji je i ograničen kontingent trodnevnih ulaznica za 14. INmusic festival koje se mogu nabaviti putem službenog INmusic webshopa po cijeni od 399 kn (+ troškovi transakcije) do 29. studenog, a od 30. studenog cijena trodnevnih ulaznica iznositi će 499 kn (+ troškovi transakcije). Kamperska ulaznice za INmusic #14 dostupne su isključivo putem festivalskog webshopa po cijeni od 250 kn (+ troškovi transakcije) do isteka zaliha.

[izvor informacije INmusic]