Ovogodišnji Too Loud Fest nadmašio je sva očekivanja

Proteklog vikenda završio je drugi Too Loud Fest u organizaciji Too Loud bloga. Ono što se prošle godine činilo kao visoko postavljena i teška ljestvica za preskok, u smislu organizacije, sadržaja, broja izlagača i posjetitelja, ipak je preskočena.

Fotografiju ustupio TLF

U dva dana, koliko je trajao Too Loud Fest 2018, u DoubleTree by Hilton Hotelu Zagreb, gdje se festival održavao, našlo se oko 1600 osoba čiji je interes usmjeren ka modernom dizajnu, kvalitetnom audio i video sadržaju, novim tehnologijama i slušanju glazbe uživo.

Na 3 popunjena kata hotela, 33 izlagača, 4 glazbena izvođača te gosti iz Hrvatske i regije, posjetiteljima su ponudili mnogobrojne audio i video prezentacije, koncertne nastupe i predavanja. Bila je to prilika, da se kroz 30 soba i salona hotela, upoznaju s različitim audio i video sustavima različitih namjena i cjenovnih razreda, od svega par tisuća kuna pa sve do četiri i pol milijuna kuna, koliko je koštao najskuplje izložen Hi-Fi sustav.

Uz domaće, Too Loud Fest privukao je goste iz Švedske, Engleske, Srbije, Slovenije, Danske, BiH, Italije i Slovačke, što festivalu daje međunarodni karakter. Sudeći po atmosferi viđenoj na samom festivalu, zaključili bismo kako će se Too Loud Fest i dalje organizirati na zadovoljstvo mnogobrojnih izlagača i posjetitelja.

“Vidjeti čitave obitelji na Too Loud Festu, očeve sa sinovima, starije i mlađe posjetitelje, pojedinačno ili u grupama, samo pokazuje da interes za ovakav događaj itekako postoji u široj publici, što predstavljaosobito zadovoljstvo.” – istakao je Nebojša Uglješić, autor Too Loud bloga i direktor festivala.

Svi koji vole dobar zvuk i sliku, gaje kulturu slušanja glazbe i gledanja video sadržaja, već sad bi trebali zabilježiti u kalendar sljedeći Too Loud Fest, predviđen za listopad 2019. godine.

[izvor informacije Too Loud Fest]

Održan Too Loud Fest 2018, >http://film-mag.net/wp/?p=37358. Fotografije ustupio Too Loud Fest

Objavljuje F.I.L.M.Subota, 27. listopada 2018.