PONUDA KOJA SE NE ODBIJA

Nakon međunarodnog uspjeha s njezinim prvim kratkometražnim filmom ‘Ubojite misli’, Stanka Gjurić je ovih dana, za svoj rad primila još jedno veliko priznanje. Nakon petnaestak snimljenih filmova, njen posljednji, desetominutni igrani film iz 2016., s engleskim naslovom, „Perfect Tattoo“ skrenuo je pozornost filmskog biznisa. Renomirana francuska kuća ‘Gonella Productions’ uočila je tankin film na nekom od međunarodnih filmskih festivala, te ponudila hrvatskoj autorici njegovu distribuciju na razne platforme diljem svijeta, budući da tvrtka surađuje s velikom mrežom televizijskih, kazališnih, DVD, VOD i Internet kupaca.

Perfect Tattoo ; Ustupio FM

Njihov je glavni cilj promicanje filmova, kako kratkometražnih, tako i dugometražnih, kako bi bili dostupni za što širu javnost širom svijeta.

“Perfect Tattoo” pripada žanru psihološkog trilera, a radnja se, osim na željezničkoj postaji, odvija u vlaku. Nositelj glavne i jedine uloge je Mirjana Kopjar Kukovec, dok su ostalo statisti Mirjanina kćer Kristina Kukovec, koja se, uz brata Ivana i ujaka Željka, također pojavljuje u filmu.

Kad se uzme u obzir činjenica da Gjurić filmove snima bez budžeta, te ih još kao samouka, u potpunosti radi samostalno, jer je redateljica i producent, montažer, scenarist i snimatelj svojih filmskih uradaka, može se ustvrditi kako je to zaista veliko postignuće.

Stanka Gjurić – Web
Stanka Gjurić – IMDb

[izvor informacije FM]

Kratkometražni film 'Perfect Tattoo' u međunarodnoj distribuciji, >http://film-mag.net/wp/?p=37199. Fotografije ustupio FM

Objavljuje F.I.L.M.Utorak, 16. listopada 2018.