26/09/2018

Izvedbeni projekt “Sve je u novcu” održat će se u prostoru Pogona Jedinstvo (Trnjanski nasip bb) 26. rujna s početkom u 20 sati

“Sve je u novcu” novi je izvedbeno-intermedijalni work in progress projekt Bacača sjenki u koprodukciji s Talijanskom umjetničkom organizacijom Mamarogi iz Trsta i suradnji sa Stalnim slovenskim gledališčem u Trstu.

Podrška projektima Bacača Sjenki: Europska Kulturna Fondacija, Program EU Media, Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva, Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, Zaklada kultura nova, Grad Zagreb, Hrvatski audio vizualni centar, Vladina agencija za elektroničke medije i mnogi drugi (Regija Friuli, Venezia, Giulia (Italija)

Redatelj i umjetnički voditelj projekta: Boris Bakal

Autori inicijalnog koncepta: Adriano Giraldi, Maurizio Zacchigna, Maria Grazia Plos, Roberta Colacino
Dramaturgija, scenografija i kostimi: Boris Bakal, Adriano Giraldi, Manuel Butus, Elena Husu i Daša Grgić
Izvođači i suradnici na konceptu i dramaturgiji: Adriano Giraldi, Daša Grgič, Elena Husu, Manuel Buttus
Rasvjeta: Saša Bogojević
Organizacija: Zvonimir Bešlić
Suradnik na videu: Matteo Sabbadini
Oblikovanje: Massimo Racozzi
PR: Željka Novosel

Više o projektu možete saznati OVDJE.

Bacači Sjenki su višestruko nagrađivana neprofitna organizacija iz Zagreba koja je u svom 17-godišnjem radu i javnom djelovanju ostvarila više od 250 suradnji s profesionalcima iz više od 30 zemalja svijeta te realizirala više od 50 edukativnih, kazališnih i filmskih projekata i manifestacija na 4 kontinenta. Uspješno i bez poteškoća isprepliće međunarodnu suradnju, kazališne izvedbe, urbane intermedijalne projekte, aktivizam, pedagoški rad, video umjetnost te selektorsku praksu u cjelovito umjetničko djelovanje.

Predstava je na talijanskom, slovenskom i hrvatskom jeziku. Traje oko 1 h 40 m.

[izvor informacije Bacači sjenki]