Nemoguća misija: Raspad sistema
Mission: Impossible – Fallout (2018.)
Predstave označene zvjezdicom prikazuju se s pauzom od 15 minuta.
Redatelj: Christopher McQuarrie
Glumci: Rebecca Ferguson, Tom Cruise, Vanessa Kirby
Žanr: akcija, avantura, triler
Trajanje: 147 minuta
Država: SAD

Sadržaj:
I u novom nastavku Tom Cruise izvodi nevjerojatne vratolomije, često opasne po život. Već smo naviknuli na to da poznati glumac svoje akcijske scene voli izvoditi sam, rijetko kada uz pomoć kaskadera. Najbolje namjere često se vraćaju da vas progone. U novom nastavku ‘Nemoguće misije’, Ethan Hunt (Tom Cruise) i njegov tim MMF-a (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) zajedno sa saveznicima (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan), nađu se u utrci s vremenom kada misija krene po zlu. Henry Cavill, Angela Bassett i Vanessa Kirby pridružit će se dinamičnom timu s redateljem Christopherom McQuarriejem na čelu. Neke misije ne možeš birati. Tri godine nakon zadnje ‘Nemoguće misije’, Tom Cruise se vraća ulozi Ethana Hunta, poznatog junaka akcijom i adrenalinom nabijenog serijala!

Nemoguća misija: Raspad sistema – Movie Site
Mission: Impossible – Fallout – IMDb

Danas sam ok
I Feel Better / Je vais mieux (2017.)
Redatelj: Jean-Pierre Améris
Glumci: Eric Elmosnino, Ary Abittan, Judith El Zein
Žanr: komedija
Trajanje: 86 minuta
Država: Francuska

Sadržaj:
Pedesetogodišnjak pati od neviđenih bolova u leđima. Svi liječnici svijeta ne mogu mu pomoći, jer je izvor tog zla psihološki problem. Ali što sad s njegovim poslom, njegovom ženom ili njegovom obitelji, što treba promijeniti kako bi mu se stanje poboljšalo? Urnebesna komedija francuskog redatelja i scenarista Jean-Pierre Améris, redatelja filma Obitelj u najam, nastala prema istomenom romanu Davida Foenkinosa.

Danas sam ok – www.allocine.fr
I Feel Better / Je vais mieux – IMDb

[izvor informacija CineStarCineplexxKino EuropaArt kino Croatia i IMDb]

Novo u hrvatskim kinima od 02..08.18.: Nemoguća misija: Raspad sistema i Danas sam ok, >http://film-mag.net/wp/?p=36581. Fotografije ustupio CineStar

Objavljuje F.I.L.M.Srijeda, 1. kolovoza 2018.