Sophie Kinsella
Moj ne tako savršeni život

Zabavan pogled na modernu opsjednutost savršenstvom

Nakladnička kuća Znanje predstavlja novi roman jedne od najpoznatijih i najprodavanijih autorica britanskog chick-lita Sophie Kinselle.

U današnje vrijeme, naš život se odvija na društvenim mrežama – Facebook, Instagram, Twitter samo su neki od medija putem kojih svoj život dijelimo s ostatkom svijeta. Putem istih medija i mi pratimo živote drugih osoba. No jesu li njihovi životi, iskustva, fotografije koje objavljuju zaista stvarna slika života koji se odvija iza objektiva? Ovime se Sophie Kinsella pozabavila u svome novom, duhovitom i zabavnom romanu ‘Moj (ne tako) savršeni život’.

Katie Brenner ima naizgled savršeni život: živi u stanu u Londonu, radi na fenomenalnom poslu i sve to se vidi na njenom Instagram profilu. OK, ona zapravo unajmljuje malu sobu u kojoj nema mjesta za svoju odjeću, putuje satima do svog radnog mjesta niže administratorice i život koji objavljuje na Instagramu zapravo nije njezin. Ipak, jednoga dana sigurno će živjeti takav život, zar ne?

Međutim, kad joj njena megauspješna šefica Demeter uruči otkaz, svi Katieni snovi padaju u vodu pa je primorana vratiti se kući u Somerset gdje pomaže svome ocu da pokrene novi posao glampinga na njihovoj farmi. Kad Demeter i njena obitelj rezerviraju odmor na farmi, Katie vidi svoju priliku. Hoće li se osvetiti ženi koja joj je uništila snove ili pokušati dobiti natrag svoj posao? I ima li Demeter – žena koja ima sve – doista tako savršeni život? Možda njih dvije imaju više toga zajedničkog nego što se na prvi pogled čini. I što je zapravo, loše u ne tako savršenom životu?

»Kakva poslastica – potpun užitak od prve do posljednje stranice.«
Lucy Diamond

»Ovaj roman zasigurno će podići vaše raspoloženje i natjerati vas da se glasno smijete.«
Closer

»Sophie Kinsella savršeno prikazuje suvremeni način života i pritom vas nasmije do suza.«
Jojo Moyes

Sophie Kinsella (1969.) britanska je književnica pravim imenom Madeleine Wickham koja je postigla svjetski uspjeh svojim duhovitim chick-lit romanima, među kojima se osobito ističe serijal o šopingholičarki Becky Bloomwood. Njezine knjige prevedene su u više od 60 zemalja širom svijeta.

Roman ‘Moj (ne tako) savršeni život u prijevodu Ire Martinović dostupan je u knjižarama Znanja i svim drugim boljim knjižarama, kao i na web shopu Znanja po cijeni od 89,00 kn. Više na LINKU.

[izvor informacije Znanje]