TJEDNIMA UNAPRIJED RASPRODANI BOŽIĆNI KONCERT U OFF CIKLUSU ZAGREBAČKE FILHARMONIJE

Nakon Stjepana Hausera iz 2CELLOS, u srijedu 13.12. u Off ciklusu Zagrebačke filharmonije očekuje nas najljepši glazbeni Božić uz vrsne pjevače Škole Husar&Tomčić i hrvatske vokalne dive Ninu Badrić i Ivanu Vrdoljak Vannu!

Tjednima unaprijed rasprodani koncert za koji se traži karta više, drugi je koncert ovoga novog, uzbudljivog i nesvakidašnjeg ciklusa od čak 7 off koncerata, kao i uspješni nastavak suradnje Zagrebačke filharmonije i Škole pjevanja Husar&Tomčić koja se održava već treću godinu zaredom.

http://www.zgf.hr/NewFM/wp-content/uploads/2017/12/Husar-tomcic-bozicni-koncert.jpg
Božićni koncert ; Ustupila ZF-a

Pomno osmišljeni i atraktivni program donosi široki izbor božićne glazbe sa svih strana svijeta. Zagrebačka filharmonija pod vodstvom maestra Ivana Huta priprema više prigodnih orkestralnih brojeva od Richarda Wagnera do Giacoma Puccinija, a program donosi i više hitova duhovne pop glazbe poput Reci Marijo i Note to God.

Naše vokalne dive Nina Badrić i Ivana Vrdoljak Vanna najavljuju izvedbe za dugo pamćenje, a publiku među ostalim očekuje Vanna u njezinoj jedinstvenoj interpretaciji poznate božićne pjesme Božić bili, kao i Nina u međunarodnom pop hitu You Raise Me Up. Bit će tu i više božićnih klasika od Adeste fideles do O Holy Night, a kakav bi to božićni koncert bio da nas naposljetku ne očekuju i najljepši hrvatski božićni napjevi Oj pastiri, Veselje ti navješćujem, O Betleme i mnogi drugi!

Novitet ovogodišnjeg Božićnog koncerta su vizualno-režijska rješenja redateljice i glumice Petre Radin koji će dodatno pojačati božićnu atmosferu i doživljaj ovog koncerta. U pripremi pjevača sudjelovale su vokalne mentorice Djordjija Palić i Ines Miletić te koreografkinja Tihana Strmečki, a uz već prepoznatljivi stil u kojemu energične pjevačke nastupe prate plesnim pokretima i tehnikom body percussion, voditeljice pjevačke škole Ivana Husar i Martina Tomčić kao posebno iznenađenje najavljuju nastupe mladih pjevača uz sviranje cajona koje je za njih osmislio i uvježbao naš poznati perkusionist Hrvoje Rupčić.

I što Vam onda drugo preostaje nego u srijedu 13.12. isključiti sve televizore, kompjutore i mobitele… Isključiti probleme i jednostavno uključiti – dobru glazbu!

Dobro došli u svijet OFF ciklusa!

RASPORED OFF CIKLUSA – SEZONA 2017./2018.

SRIJEDA 13.12.2017.

BOŽIĆNI KONCERT
ZAGREBAČKA FILHARMONIJA
VOKALNI ANSAMBL HUSAR & TOMČIĆ
Posebne gošće: NINA BADRIĆ I IVANA VRDOLJAK VANNA
IVAN HUT dirigent

PETAK 9.2.2018.

KINESKA NOVA GODINA
ZAGREBAČKA FILHARMONIJA & MATEJ MEŠTROVIĆ
Posebni gosti iz Kine:
TU SHAN XIANG pipa
LI XINXING violina
BAI YU erhu

PETAK 2.3.2018.

JESUS CHRIST SUPERSTAR rock opera
ZAGREBAČKA FILHARMONIJA u suradnji s Gradskim kazalištem KOMEDIJA
U glavnim ulogama:
ĐANI STIPANIČEV Isus
ERVIN BAUČIĆ Juda
RENATA SABLJAK Marija Magdalena
DINKO APPELT dirigent

PETAK 16.3.2018.

AMIRA MEDUNJANIN – KRALJICA SEVDAHA
ZAGREBAČKA FILHARMONIJA
ALAN BJELINSKI dirigent

PETAK 6.4.2018.

Carl Orff CARMINA BURANA
Sudjeluju:
Akademski zbor IVAN GORAN KOVAČIĆ
Djevojački zbor ZVJEZDICE
ZAGREBAČKA FILHARMONIJA
MIRAN VAUPOTIĆ dirigent

PETAK 13.4.2018.

ČAROBNA GLAZBA WALTA DISNEYA
ZAGREBAČKA FILHARMONIJA
KREŠIMIR BATINIĆ dirigent

[izvor informacije Zagrebačka filharmonija]