PRVI PUT U ZAGREBU

Jedinstven glazbeno-vizualni događaj u Hrvatsku donosi Hi-Fi sustav vrijedan 500.000 eura

Too Loud Fest jedinstven je festival dobre glazbe i još boljeg zvuka i slike. Održava se u Zagrebu 24. i 25. studenog, a posjetiteljeočekuje multimedijalni spektakl i bogat program.

Kako zvuči glazba na vrhunskom Hi-Fi sustavu vrijednom više od 500.000 eura? Možda vam se čini da nećete nikad doznati, no varate se – u Zagreb upravo stiže jedan takav sustav. Bit će to najskuplji Hi-Fi sustav ikad izložen u Hrvatskoj, a svi posjetitelji Too Loud Festa moći će uživati u glazbi iz “druge dimenzije”.


KEF LS50 Wireless ‘Nocturne’ ; Ustupio TLF

Too Loud Fest jedinstven je festival dobre glazbe i još boljeg zvuka i slike, namijenjen ljubiteljima glazbe, filma, modernog dizajna i novih tehnologija te svima koji žele podići kvalitetu življenja u vlastitom domu. Održat će se u Zagrebu, 24. i 25. studenog na nekoliko lokacija, a središnji audio-video show odvijat će se u DoubleTree by Hilton Hotelu Zagreb.

Ideja Too Loud Festa je kroz multimediju, prezentacije,koncertei izložbe, prezentirati glazbu, kvalitetan zvuk i video na razini koju većina ljudi do sad nije mogla doživjeti. Festival je uvršten u kalendar najvećih i najpoznatijih svjetskih audio/video događaja, što Zagreb stavlja uz bok Las Vegasu, Tokiju, Münchenu, Los Angelesu, Denveru i drugima.

ŠTO ĆE POSJETITELJI MOĆI DOŽIVJETI

Posjetitelje očekuje obilje dobre glazbe, koncerti, projekcije, mnogobrojne premijere, radionice te veliki završni party u The Garden Breweryju. Dolazak na Too Loud Fest potvrdilo je više od 30 renomiranih domaćih i stranih izlagačaaudio i video opreme.

Sony, LG, Bang &Olufsen, Yamaha, Technics, Sonus faber, KEF, Dali, NAD, Tannoy, Harman Kardon, McIntosh, samo su neki od svjetski poznatih brendova čije ćete proizvode moći vidjeti i čuti. Na Too Loud Festu sudjelovat će i brojni distributeri nosača zvuka koji su za posjetitelje pripremili vinile i CD-e po posebnim, promotivnim cijenama.

Entuzijast vrhunskog zvuka i organizator Too Loud Festa, Nebojša Uglješić, napominje kako je događaj namijenjen svima, a cilj festivala je jednostavan- upoznati ljude s vrhunskom kvalitetom zvuka i slike te pritom pružiti dobru zabavu.

“Glazba i film su univerzalni jezici, opće mjesto u našoj kulturi, a kad jednom stanete pred vrhunske uređaje za reprodukciju, doživjet ćete ih kao nikad do sad. Jamčimo svim posjetiteljima da će se naježiti sa svakim tonomi kadrom koji će čutii vidjeti na Too Loud Festu”, rekao je Uglješić.

DIZAJNERSKA IZLOŽBA

Uoči i za vrijeme trajanja festivala, u Oris Kući arhitekture, organiziran je Too Loud Audio Design, izložba dizajnerskih audio proizvoda koje potpisuju poznati svjetski dizajneri poput Rossa Lovegrovea, Jakoba Jensena, Livia Cucuzze, Simona Daviesa i drugih. Ova izložba pruža posjetiteljima da se po prvi put u Hrvatskoj upoznaju s vrhunskim dizajnom audio uređaja na jednom mjestu.

EKSKLUZIVNE PREMIJERE, PROJEKCIJE I NAGRADE 

Na Too Loud Festu posjetitelji će moći osvojiti gramofon, zvučnike, slušalice, glazbena box izdanja i još mnoge druge vrijedne stvari.

Kupovinom ulaznice, posjetitelji su pozvani i u Kaptol Boutique Cinema na ekskluzivnu projekciju filma “Boa – Live In Tvornica”. Riječ je o prvom hrvatskom koncertu snimljenom u 4K UHD tehnici. Osim koncerta, na festivalu će se premijerno predstaviti nove tehnologije i postignuća za kućnu zabavu i uživanje u glazbi i multimediji.

Ulaznice su dostupne putem Entrio sustava i iznose 25 kuna za jedan dan i 40 kuna za dva dana festivala. Mogu se kupiti i na dane festivala na blagajni DoubleTree by Hilton hotela te na Entrio prodajnim mjestima.

5 RAZLOGA ZAŠTO POSJETITI TOO LOUD FEST

  1. Too Loud Fest jedinstven je festival koji se po prvi put organizira u Hrvatskoj
  2. Posjetitelji će moći čuti kako zvuči Hi-Fi sustav vrijedan 500.000 eura
  3. Više od 30 europskih izlagača predstavit će vrhunske audio i video proizvode
  4. Ekskluzivne premijere, kino projekcije, koncerti i veliki završni party u The Garden Brewery
  5. Za cijenu ulaznice od 25 kuna, posjetitelji mogu osvojiti vrijedne nagrade

DETALJAN PROGRAM, LOKACIJE I POPIS IZLAGAČA, PROVJERITE NA WEB STRANICI.

[izvor informacije To Loud Fest]

Too Loud Fest u Zagrebu, >http://film-mag.net/wp/?p=33677. Fotografije ustupio TLF

Posted by F.I.L.M. on 23. studenoga 2017