Predstavljanje novog romana autorice hita „SUPERJUNAKINJE“

www.leabrezar.com

Promocija KRADLJIVACA SREĆE: drugi ovogodišnji roman zagrebačke poduzetnice ostavlja čitatelje bez daha

Nakon velikog uspjeha s romanom „Superjunakinje“, Lea Brezar u istoj godini donosi novi self-help roman. Čitateljima dostupan u pretprodaji, roman je već probudio interes brojnih ljubitelja dobrog štiva. Promocija će se održati u srijedu, 11. listopada.

„Kradljivci sreće“, novi roman autorice Lee Brezar već u pretprodaji zaokuplja pozornost brojnih čitatelja. U priči koja donosi uvid u životne peripetije njezinih likova, Lea navodi čitatelje da prodru dublje u same sebe te im donosi odgovore na brojna pitanja njihovih životnih potraga. Potičući ih na mnogostruko nijansirane osjećaje, autorica ponovno pogađa u srž svačijeg vlastitog preispitivanja te svoje riječi isprepleće u novom savjetodavnom romanu.

Promocija romana „Kradljivci sreće“ održat će u srijedu, 11. listopada u 19:00 sati u Kaptol Boutique Cinema (Nova Ves 17, Zagreb). O romanu će govoriti urednica Sandra Pocrnić Mlakar i autorica Lea Brezar. Promociju će voditi Adela Juhas. Ulaz na promociju je besplatan, a dodatne informacije nalaze se i na Facebook eventu događaja.

Što bismo učinili kada bismo znali svoju pravu svrhu? Kako bismo svjesno odigrali svoju pravu ulogu i boju koju samo mi donosimo na ovaj svijet? Bi li se naše ponašanje promijenilo kad ne bismo lutali tražeći sebe u različitim ulogama, već igrali samo onaj lik u kojem ćemo najbolje izraziti svoje jedinstvene osjećaje?
U svom romanu „Kradljivci sreće“ Lea Brezar na ta pitanja nudi odgovore vodeći nas kroz dinamiku odnosa u jednoj marketinškoj tvrtki – kreativni direktor je superiorni mužjakčiju agresivnu ulogu podržavaju njegova podčinjena pomoćnica, ali i direktor tvrtke kojem nasilničko ponašanje alfe donosi korist. No, nezdravi odnosi u timu odražavaju se na posao i zadatak je trenerice Irene da poboljša komunikaciju i oslobodi zakočene kreativne potencijale. Irena je ekstrasens, a novi ljudi koje upoznaje otvaraju joj spoznaju o vlastitoj prošlosti – prošlim životima i vlastitim emocijama koje investirala i izgubila. Mora li se prošlost ponoviti i jesu li neizbježni gubici koji su jednom već prežaljeni?“

Sandra Pocrnić Mlakar, iz pogovora

Pogovor urednice Sandre Pocrnić Mlakar dostupan je u cijelosti online. Kao i u „Superjunakinjama“, ova je nadasve napeta i emotivno prožeta priča prepričana u prvom licu njezinih protagonista, koji u svaki djelić zbivanja unose vlastite unutarnje ispovijesti. Oni koji su sreću ukrali sami sebi, po kojima knjiga nosi naslov, modeli su prema kojima čitatelji zrcale vlastite životne i emotivne prijepore.

Izuzev romanom „Superjunakinje“ (2017.), Lea Brezar izražava svoju umjetnost riječi u više žanrova. Napisala je zbirku poezije „Oda godinama“ (2015.), poslovni priručnik „Izvan okvira“ (2016.), još jedan self-help priručnik za preživljavanje „Da, i?“ (2016.), a u njezinu radu pronašla se i priča za djecu „Crveni planet“ (2015.).

Lea Brezar spisateljica je koja, osim u iskusnom radu za perom, svoj profesionalan rad ostvaruje i kao direktorica marketinške agencije „Dhar media“, zasnovanu na načelima dharmičkog menadžmenta. Agencija obuhvaća projekte Touristar TV, Superbrands, stručni magazin Brend kultura te projekt Next Balkans. Kao autorica se afirmirala u mreži novijih hrvatskih spisatelja, među kojima je poseban uspjeh postigla posljednje izdanim romanom „Superjunakinje“. No roman, „Kradljivci sreće“, prema mišljenju stručnjaka, na pravom je putu da nastavi Lein uspješan autorski niz.

[izvor informacije Dhar Media]