Utemeljena u lipnju 2010. godine, biblioteka nudi džepna izdanja bestselera svjetske litetrature po pristupačnoj cijeni već od 29,90kn. Specifičnost ove biblioteke doprinosi i distributivna mreža koja se ne oslanja samo na knjižare nego i netipične prodajne kanale poput trgovačkog lanca Konzuma, Kozma, Tiska i Tiska Medie. KDS svakog mjeseca (osim izuzetno) donosi nove hit naslove različitog žanra – od trilera, tinejdžerskih, povijesnih, ljubavnih i chick-lit romana pa sve do publicistike.

Robert Bryndza
Noćna grabežljivica

Format: 123×190 mm
376 str.
Meki uvez
Cijena: 29,90 kn

Pročitajte prvo poglavlje

Ako te promatra Noćna grabežljivica, već si mrtav …

U pakleno vrućoj ljetnoj noći, detektivka Erika Foster pozvana je na mjesto ubojstva. Žrtva, poznati liječnik, pronađen je ugušen u svome krevetu. Zglobovi su mu čvrsto povezani i prozirna plastična vrećica navučena mu je preko glave. Nekoliko dana poslije, druga žrtva je pronađena mrtva, ubijena na identičan način. Erika i njezin tim započinju istraživati slučaj te otkrivaju da iza svega stoji proračunati serijski ubojica koji dugo promatra svoje žrtve prije nego se odluči napasti.

Što je bilo zajedničko žrtvama? Zašto su njihove prošlosti sakrivene u tajnosti? I što ih povezuje s ubojicom?

Dok se toplinski val spušta na London, Erika će učiniti sve kako bi zaustavila ubojicu prije nego što napadne ponovno, čak i ako to znači da mora riskirati svoj posao. No, žrtve nisu jedine koje promatra Noćna grabežljivica – I Erikin život je opet u opasnosti…
Svjetski proslavljeni autor Žene u ledu vraća se napetim, žestokim trilerom. Ako volite Angelu Marsons i Karin Slaughter, odmah ćete se zakačiti za Roberta Bryndzu.

»Noćna grabežljivica je mračan, inteligentan i napet roman s naglašenim psihološkim portretom likova. Obavezno pročitajte!«
Mark Edwards

»Baš kad sam pomislio da ne može biti bolje. Od samog početka privučen si napetošću i silinom koja ti oduzima dah!«
The Suspense is Thrilling Me

Elizabeth Hoyt
Kradljivac sjena

Format: 123×190 mm
322 str.
Meki uvez
Cijena: 29,90 kn

ZAKRABULJENI MUŠKARAC
Winter Makepeace živi dvostrukim životom. Danju je staloženi ravnatelj Doma za siročad i nezbrinutu djecu, dok se noću pojavljuje Winterova mračna strana. Zajedno s Mjesecom, budi se i Duh St. Gilesa – zaštitnik, sudac, bjegunac. Nakon što Duha, prebijenog i ranjenog, spasi prelijepa plemkinja, Winter nije ni svjestan da njegova dva svijeta samo što se nisu sudarila.

OPASNA ŽENA…
Ledi Isabel Beckinhall više od ičega uživa u izazovima. Pa ipak, kad su je zamolili da strogog domskog ravnatelja poduči manirama koje vladaju u društvu flerta i skandaloznih veza, Isabel si nije mogla pomoći a da se ne zapita zašto joj se njegove oči doimaju tako poznatima, a njegove usne tako primamljivima…

STRAST KOJU NISU MOGLI POREĆI
Danju, Isabel i Winter vode tvrdoglave bitke, ali noću se otkrivaju njihove strasti. Ali kad malene djevojčice počnu nestajati iz St. Gilesa, Winter kreće u osvetu. Za nju možda bude morao žrtvovati sve – svoj voljeni Dom, ali i vlastiti život…

IZ TISKA:

“Elizabeth Hoyt piše uzbudljivo, sofisticirano i duboko strastveno.”
Julianne MacLean

“Nevjerojatan zaplet, karizmatični likovi, pametni, vrckavi i britki dijalozi…”
Publishers Weekly

“Imamo novu vladaricu u žanru povijesne romanse!”
HistoricalRomanceWriters.com

“Maštovito, seksi i više nego zabavno!”
Connie Brockway

Dorothy Koomson
Kad sam bila nevidljiva

Format: 123×190 mm
480 str.
Meki uvez
Cijena: 29,90 kn

Pročitajte prvo poglavlje

Godine 1988. u istom razredu upoznaju se dvije osmogodišnje djevojčice koje osim gotovo identičnih imena povezuje i ljubav prema baletu. Kao da im je bilo suđeno da postanu najbolje prijateljice i profesionalno se bave plesom. Međutim, kako to već biva, djevojčice su stasale u žene, a godine su nagomilale toliko okrutnih udaraca da im se putevi razilaze u posve različitim smjerovima – jedna dospije u samostan, a druga na naslovnice tračerskih časopisa. Jesu li ti novi, »nevidljivi« životi njihova sudbina ili ih spas čeka dvadeset godina poslije, kad se ponovno susretnu?

Moćna priča o prijateljstvu, mračnim tajnama i oprostu puna pametnih zapleta i neočekivanih obrata zbog kojih čitatelj žudi otkriti što se to točno dogodilo dvjema djevojčicama predodređenima za uspjeh.

»Nevjerojatno zarazno.«
Good Housekeeping

»Roman koji vas od samog početka potpuno uvuče u radnju.«
Daily Mail

»Spremite se na emocionalno putovanje.«
Sunday Mirror

[izvor informacije Znanje]