08/09/2017to09/09/2017

ZAPOSLI SE U JAMESON FACTORYU
Dođi i odradi najluđu smjenu

8. i 9. rujna u Zagrebu se otvara jedinstvena „tvornica“ whiskeyja, a s njom i prilika za nezaboravno dvodnevno iskustvo „rada“ u zabavnoj atmosferi Jameson Factorya. Uvjeti na ovom radnom mjestu nisu uobičajeni i mogu ih ispuniti samo najhrabriji i najotkačeniji zaposlenici: nema spavanja i bolovanja, nema prepiranja oko godišnjeg,a plaća dolazi u obliku dobrog provoda prožetog odličnim bendovima, finim gablecima, edukacijom i vrhunskim Jameson whiskeyjem.

Jameson Factory

Jameson Factory

Ako želiš biti dio iskustva i znanja koje nas je dovelo do statusa jedne od najboljih destilerija whiskeyja na svijetu, a navedene uvjete ne vidiš kao prepreku već izazov, prijavi se za „posao“ u Jameson Factory-u, ispuni CV i pričekaj naš poziv. „Zaposlenike“ Jameson Factorya očekuju brojna iznenađenja i vrhunska zabava, a s obzirom na ograničen broj mogućih prijava, savjetujemo ti da što prije odvojiš minutu slobodnog vremena da si osiguraš vrhunski provod!

Sa „kvalificiranim radnicima“ upečatljivih kompetencija družimo se 8. i 9. rujna u Bikers Beer Factoryju s početkom od18 sati. DoživiIrsku u Zagrebubez minute leta i proživi djelić slavne Jameson povijesti bez potrebe za vremeplovom. Čekamo tvoju prijavu za „posao“ s uzbuđenjem i pripremljenom čašom najfinijeg whiskeya.

###

Povijest Jamesona seže u 18. stoljeće, kada je John Jameson 1780. godine osnovao svoju destileriju whiskeyja u Dublinu. Odabir najkvalitetnijih sastojaka te korištenje trostruke destilacije, za razliku od škotskih whiskeyja za koje je tipična dvostruka, rezultiralisuduplo glađim okusom. Udrugoj polovici 19. stoljećanasljednici Johna Jamesona proširili su poslovanje na globalnoj razini i postali najveći proizvođači whiskeyja na svijetu.

[izvor informacije Hodogram]