26/11/2016to15/01/2017

Ledeni park bit će otvoren još tjedan dana, ovaj vikend ne propustite doživjeti posljednje sate čarolije na Zrinjevcu!

Još jedno izdanje Adventa u Zagrebu oduševilo je goste iz cijelog svijeta!

Posjetitelji Ledenog parka i Adventa na Zrinjevcu imali su priliku uživati u pravoj zimskoj bajci koja je i ove godine donijela pregršt novih, zanimljivih i jedinstvenih programa.

Već drugu godinu, glasači iz cijelog svijeta na portalu European Best Destinations proglasili su zagrebački Advent najljepšim u cijeloj Europi! Ovu laskavu i prestižnu titulu potvrdili su i brojni posjetitelji koji su u zagrebačkim smještajnim objektima ostvarili rekordan broj noćenja. Sama činjenica kako je grad Zagreb ponovo na tronu najboljih europskih božićnih destinacija potvrđuje ukupnost napora koji su uloženi u stvaranje prepoznatljivosti hrvatske prijestolnice kao konkurentne turističke destinacije.

Zrinjevac ; Ustupio Supermark

Zrinjevac ; Ustupio Supermark

Blagdanska tradicija i ove je godine zaživjela u srcu Zagreba

Zagrebački park Zrinjevac bio je omiljeno mjesto za romantični izlazak i provođenje vremena s obitelji i prijateljima, kupnju najzanimljivijih hrvatskih suvenira te uživanje u tradicionalnim blagdanskim delicijama.

U zimskoj idili na Zrinjevcu posjetitelji mogu uživati još ovaj vikend! Dječji program u subotu i nedjelju donosi predstave Martinov čarobni Božić od 11 do 12:30 sati te kognitivnu radionicu Mozgaonica koja će razveseljavati mališane od 17 do 19 sati. Tu su i dva koncerta, u subotu svira The Roomors, a u nedjelju Gramofon, oba koncerta na programu su od 20 sati. Tijekom vikenda, kućice su otvorene od 10 sati do ponoći.

Zbog velikog interesa, Ledeni park na Tomislavcu otvoren do 15. siječnja!

Posjetitelji Ledenog parka, mogli su, uz klizanje, uživati u mnoštvu raznovrsnih sadržaja i gastronomskoj ponudi, no zabava na ledu traje i dalje – naime, iako je zatvaranje Parka bilo predviđeno za 8. siječnja, zbog velikog interesa posjetitelja, a potaknuti produljenjem zimskih praznika, organizatori su odlučili kako će Ledeni park biti otvoren još tjedan dana – do 15. siječnja, čime su svi dobili dodatnu priliku za uživanje u klizanju i gastronomskim specijalitetima iz čitavog svijeta!

Događaji koji su obilježili ovogodišnji Advent u Zagrebu

Tradicionalnom paljenju božićnih lampica kojima su okićene zrinjevačke platane prisustvovale su tisuće posjetitelja čime je i službeno 26. studenog započeo Advent u Zagrebu!

U posebnom fokusu ovogodišnjeg Adventa na Zrinjevcu bio je dječji program! Uz brojne božićne aktivnosti koje su zabavljale najmlađe valja spomenuti i posjet Djeda Mraza koji je izmamio poseban osmjeh na licima mališana. Brojni glazbeni sastavi i vrhunski umjetnici svakoga su dana bili neizostavan dio glazbenog programa Adventa na Zrinjevcu, a posjetitelji su uživali i u biranoj gastronomskoj ponudi.

Ledeni park ostat će u srcima posjetitelja kao najmagičnije mjesto za stvaranje novih doživljaja i uspomena. Bajkovito otvorenje Ledenog parka obilježio je Orašar na ledu koji je osvojio srca tisuća posjetitelja, a dobar prosinački provod osiguravali su svakodnevni koncerti bendova koji su zabavljali sve generacije.

Tijekom cjelodnevnog silvestarskog programa, klinci su uživali u dječjem dočeku i raznim animacijskim igrama, oni malo stariji mogli su u 2017. uklizati uz koncert popularnih TBFovca!

Za kraj, valja napomenuti kako je ovogodišnji Advent u Zagrebu učvrstio poziciju našeg grada na europskoj mapi najkonkurentnijih turističkih destinacija. Gradske ulice i trgovi bili su spremni za velik broj posjetitelja, te su ih na svakom koraku pozivali na uživanje u pjesmi, plesu, druženju s najdražima te na stvaranje uspomena u najljepšem i najsjajnijem dobu godine. Svakako, one koji su još u Zagrebu, pozivamo da nam se pridruže na Ledenom parku, do 15. siječnja!

Projekte organiziraju Turistička zajednica grada Zagreba i Katapult promocija.

LEDENI PARK NA DRUŠTVENIM MREŽAMA
Facebook.com/LedeniPark
Instagram.com/LedeniPark
#LedeniPark

ADVENT NA ZRINJEVCU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA
Facebook.com/ZrinjevacKatapult
Instagram.com/AdventZrinjevac
#AdventNaZrinjevcu

[izvor informacije Supermark]