VELIKI USPJEH MALOG KAZALIŠTA
Hit komedija ‘Metoda za brak’ s popularnim Zuhrom slavi 50. izvedbu

Nakon rasprodane turnejepo gradovima Lijepe naše i inozemstva, kao i gostovanjima na Festivalu glumca u Vinkovcima i BOK festu u Bjelovaru, komedija Hit teatra ‘Metoda za brak’ u četvrtak 20. listopada na daskama zagrebačke Vidre doživjet će svoju već 50. izvedbu.

Predstava za koju se traži karta više i koja je u rekordnom roku postalahit, osmislili su trojac koji ujedno i glumi u predstavi Matea Elezović, Zlatan Zuhrić Zuhra i Petra Težak uz pomoć dramaturginje Nine Horvat i redateljice Ive Srnec. Ova aktualna i lucidna predstava na temu muško ženskih odnosa nudi novo viđenje na veze i brak, uspijevajući pritom da nikoga ne uvrijedi, a sve do suza nasmije.

Metoda za brak ; Ustupila IC

Metoda za brak ; Ustupila IC

Matea Elezović je osnivačica, umjetnička voditeljica, glumica  i producentica Hit teatra koji uspješno djeluje već pet godina. Kad smo je upitali čemu duguje takav uspjeh za malo privatno kazalište, Matea je otkrila: „Da, i nama je nevjerojatno da smo bez novaca uspjeli napravili hit predstavu, uz  iskrenost, kreativnost, golemu želju da se svi zajedno dobro zabavimo i ponudimo nešto kvalitetno i publika i struka su to prepoznali. Publiku se ne smije potcjenjivati, vrlo brzo se pokaže možeš li doprijeti do nje ili ne. I da rad, rad,rad i kada se umoriš, onda tek kreneš raditi. To nam se pokazalo na  hit predstavi ‘Vlaška posla’ i nastavili smo tim smjerom. Za ‘Vlaška posla’ tekst je pisao Matko Elezović, jedan od najboljih komediografa, a za ‘Metodu’ smo ga napisali sami samcati. Sigurno da nam je teže nego ostalim kazalištima, ali nam je zato uspjeh slađi.“

Je li brak stvarno mrak i kako uz obilje smijeha ponovno upaliti svjetlo u bračnom životu, može se pogledati u Vidri ovaj četvrtak 20. listopada u 20 sati, a zbog velikog interesa publike već su zakazani i sljedeći termini 27. listopada i 11. studenog.

[izvor informacije IC]