HRVATSKI SUPERHEROJI SE DOGOVORILI SA MARVEL SUPERJUNACIMA!

Spektakularna obiteljska predstava “Marvel Universe Live” održat će se u NOVOM TERMINU od 9. do 11. prosinca 2016. Do promjene termina je došlo zbog učešća hrvatske reprezentacije u finalu Davis Cupa koji će se održati u Areni Zagreb. Organizator “Marvel Universe Live” je odmah prepoznao iznimnu važnost ovog sportskog događaja za Hrvatsku i prihvatio promjenu termina. Budite hrabri i nepobjedivi, poput Spider-Mana, Irona Mana, Hulka, Thora – postanite pravi superjunaci, poruka je Marvela poslana hrvatskim tenisačima.

Marvelovi superjunaci ; Ustupio Editus
Marvelovi superjunaci ; Ustupio Editus

Marvel universe live show donosi zabavu na najvišem nivou. U predstavi za cijelu obitelj, prvi put ćete svoje junake vidjeti uživo na velikoj pozornici puno bliže nego što ih inače gledamo na filmskim i televizijskim ekranima. Gledatelji će moći uživo navijati za svoje najdraže Marvel Superjunake, uključujući Spider-Mana, Irona Mana, Hulka, Thora, Crnu udovicu te mnoge druge, u borbi za spas svemira od Lokija i najzloglasnijih Marvel negativaca.

Najavljena je kao tehnološki najnaprednija predstava ikad, s najsuvremenijim specijalnim efektima, pirotehnikom, zračnim akrobacijama, borilačkim vještinama, motorima i još mnogo toga.

[izvor informacije Editus]