JENNIFER LAWRENCE I CHRIS PRATT SAMI U SVEMIRU!
Pogledajte prvu kino najavu za SF spektakl PUTNICI!

Dvije najveće holivudske zvijezde današnjice – prelijepa Jennifer Lawrence i super-seksi Chris Pratt – udružuju snage u akcijskom znanstveno-fantastičnom spektaklu PUTNICI koji ovog prosinca dolazi na velika platna! Riječ je o jednom od najintrigantnijih filmova godine iza kojeg osim dvoje najpoželjnijih glumaca i misteriozne radnje stoji i snažno redateljsko ime: Morten Tyldum, nominiran za prestižnu nagradu Oscar za remek-djelo „Igra oponašanja“ iz 2014. godine. Ovom prilikom donosimo vam prvu kino najavu koja je upravo danas doživjela svoju svjetsku premijeru!

Putnici ; Ustupio CF
Putnici ; Ustupio CF

Aurora (Lawrence) i Jim (Pratt) dvoje su putnika koji se nalaze na svemirskom brodu koji ih prevozi u novi život na novoj planeti. Međutim, uskoro putovanje postaje smrtonosno nakon što ih njihove komore za spavanje probude iz hibernacije 90 godina prije dolaska na odredište. Kako Jim i Aurora pokušavaju otkriti misterij koji se krije iza njihovog preranog buđenja, tako se između njih dvoje javlja uzajamna privlačnost… Sve do trenutka kada se brod pokvari, a njih dvoje konačno otkriju zastrašujuću istinu o tome zašto su ranije probuđeni.

Scenarij za film potpisuje Jon Spaihts, autor filmova „Crni sati“ i „Prometej“ te nadolazećih hitova „Doktor Strange“ i „Mumija“. Jedna od svakako najvećih zanimljivosti jest i ta da se još 2007. godine scenarij za upravo ovaj film nalazio na tzv. „Crnoj listi“ – popularnoj holivudskoj listi dobrih scenarija koji još uvijek nisu producirani (neki od poznatijih filmova u posljednjih nekoliko godina koji su se također nalazili na toj listi uključuju oskarovski naslov „Ritam ludila“ i box-office hit „Igra novca“). Za vrijeme pretprodukcije mnogi poznati holivudski glumci uključujući Keanua Reevesa, Reese Witherspoon, Rachel McAdams i Emily Blunt bili su zainteresirani za glavne uloge u PUTNICIMA prije nego su one pripale Jennifer Lawrence i Chrisu Prattu.

Akcijski znanstveno-fantastični spektakl PUTNICI u domaća kina stiže nam krajem godine, a do tada nam ne preostaje ništa drugo nego da uživamo u prvoj kino najavi iz koje se vrlo lako može iščitati da nas očekuje prava filmska poslastica.

[izvor informacije Continental film]