Velika dobrotvorna akcija “Djeca za djecu i mladi za mlade” za pomoć domovima za nezbrinutu djecu (3. – 19. 6. 2015., Zagreb)

Pridružite nam se na velikom događaju „DJECA ZA DJECU I MLADI ZA MLADE“ koji organiziramo za pomoć domovima za nezbrinutu djecu. Uz Vašu pomoć i veliko srce svi mladi i sva djeca moći će pročitati svoju omiljenu knjigu ili onu koja će im to tek postati.

Djeca za djecu i mladi za mlade ; Ustupio Algoritam
Djeca za djecu i mladi za mlade ; Ustupio Algoritam

Uz kupnju knjige za sebe, drugu knjigu istog naslova darujemo domovima za nezbrinutu djecu u Zagrebu. Mame, tate, bake, djedovi, ujne i stričevi povedite svoje mališane, kćeri, sinove, unuke i nećake. Pozivamo sve mlade i sve one koji žele sudjelovati i pomoći, da nas posjete na međunarodnom uličnom festivalu Cestisd’Best od 3. do 10. 6. 2015. na Zrinjevcu u Zagrebui na najromantičnijem ljetnom festivalu Ljeto na Štrosu. Na Štrosu nas potražite u razdoblju od 12. do 19. 6. 2015. na Stossmayerovom šetalištuu Zagrebu.

U knjizi koju zajedno darujemo napišite posvetu, jer tada dar doista dobiva na vrijednosti, i pružite ruku onima kojima je potrebna.

Vaš Algoritam

[izvor informacije Algoritam]