TI I JA GRADIMO PRIJATELJSTVO SADA I OVDJE

Udruga za autizam–Zagreb predstavlja tri predstave Mejreme Reuter u ožujku, u Zagrebačkom kazalištu lutaka. Riječ je o interaktivnim predstavama gdje je publika pozvanada sudjelujei tako izravno postane dio kreativnog procesa u stvaranju glazbeno scenskog doživljaja u kojem su potrebni samo dobra volja i pregršt mašte.

U sklopu njezinog životnog projekta Umjetnost u terapiji, kojeg već dvadesetak godina implementira na tri kontinenta, među djecom i odraslima, ova akademska umjetnica, edukator i terapeut želi pomoći prikupljanju sredstva za Udrugu za autizam – Zagreb. Mejremina velika želja je da kreativna terapija zaživi, upravo onako kako je zaživila na svim mjestima gdje ju je kreirala. I da se širi. Kao i prijateljstvo.

Majka biser ; Ustupio ZKL
Majka biser ; Ustupio ZKL

MAJKA BISER će se igrati u petak, 20. ožujka u 18 sati. To je bajka o moru i prijateljstvu. Majka Biser je najveći i najljepši biser na dnu mora koji je san svakog lovca na bisere. Jedan od njih je i dječak koji zajedno sa svojim ujakom prvi put ide u lov.  Sve što je lijepo i željeno ima svoju tajnu, a svaka tajna u sebi uvijek nosi i elemente opasnosti. U potrazi za svojim snom dešava se nevolja, dječak upoznaje pravog prijatelja, dupina, koji mu  pomaže i vodi ga kroz najveću avanturu ispod morske površine. Dupin uči dječaka da je pravi biser ljubav koju imamo u srcu za more. Uči ga da sve što bacimo u more, ono će nam vratiti natrag.

MALA CRVENA KUĆAće se igrati u petak, 27. ožujka s početkom u 18 sati. To je priča o kući bez vrata, bez prozora sa dimnjakom u sredini i sa zvijezdom unutra. Stekla je veliku popularnost, ne samo među djecom nego i roditeljima, jer nakon predstave djeca jedu voće bez da ih se na to posebno nagovara.

Cijena ulaznice za sve osobe, male i velike je 20 kuna a sav prihod od prodaje ulaznica namijenjen je za Udrugu za autizam- Zagreb. Ulaznice možete i donirati. Vi je kupite a Udruga će proslijediti djeci iz doma za nezbrinutu djecu ili djeci koja žive u obiteljima ugroženog ekonomskog statusa, jednom riječju – potrebitima. Tako se prijateljstvo još više širi.

Udruga za autizam – Zagreb,
Ulica kneza Ljudevita Posavskog 37,
10 000 Zagreb

Žiro račun: 2360000-1101498697
kod Zagrebačke banke
IBAN: HR8723600001101498697
E-mail: uaz.zagreb@gmail.com
Web: www.autizam-zagreb.com
Facebook Udruga za autizam – Zagreb

[izvor informacije Zagrebačko kazalište lutaka]