22/06/2015to24/06/2015

Pripreme za glazbeni, filmski ili drugi festival koji se održava jednom godišnje traju cijelu godinu, od završetka jednog do otvaranja novog festivala, ali rijetki su organizatori koji svoje aktivnosti kontinuirano otkrivaju javnosti te organiziraju vlastite programe u očekivanju središnjeg festivalskog  događanja.

Soul Shadows u Pivani ; Foto RJ
Soul Shadows u Pivani ; Foto RJ

Jedna od takvih aktivnih i otvorenih organizacija su organizatori INmusic festivala koji tijekom cijele godine obavještavaju medije o aspektima budućeg festivala, od nositelja i pune liste sudionika s kojima je dogovoren nastup do uvjeta  praćenja, dolaska, boravka  i drugih okolnosti vezanih za posjetitelje i  ljubitelje Festivala koji se tradicionalno odvija ljeti na jezeru Jarun. U ovoj predfestivalskoj sezoni  u zagrebačkoj Pivnici u Ilici (u Pivani) kao jednom od sponzora Festivala, organiziraju se petkom živi glazbeni nastupi zanimljivih domaćih izvođača, pred publikom u koju su uključeni i predstavnici medija.

U petak, 6. ožujka 2015. nastupila je grupa Soul Shadows, koja je inaće dio tjednog programa Pivane. Dobre glazbene vibracije pratilo je ritmičko izmjenjivanje pivskih čaša, koje su dobra podloga za komunikaciju. Uz promociju budućeg festivala, ovi uvodni koncerti imaju šarm svježe glazbene opcije  prve večeri vikenda i omogućuju neposredan susret glazbenih IN Music fanova.  Veselimo se novom festivalu i novom petku 🙂  .

Ada Jukić, Zagreb,07.03.2015.