Liane Moriarty
Suprugova tajna

Originalni naslov: The Husband’s Secret
2013
Prijevod: Svetlana Grubić Samaržija
Broj stranica: 396
Jezik: Hrvatski
Godina izdanja: listopad 2014.
Uvez: Meki
ISBN 978-953-14-1672-6
Mjere proizvoda: 140×200 mm
Izdavač: Mozaik knjiga

Pročitaj poglavlje

Naslovnica knjige 'Suprugova tajna'
Naslovnica knjige ‘Suprugova tajna’

Pismo koje nije trebalo biti pročitano! Koja je to njegova najskrivenija tajna?

Majka troje djece i John-Paulova supruga Cecilia na tavanu pronalazi staru omotnicu. Rukopisom njezina supruga piše: otvoriti samo u slučaju moje smrti. Otvara ju iz znatiželje i vrijeme stane. John-Paul u pismu priznaje strašnu pogrešku koja bi, kada bi se otkrila, uništila njihovu obitelj kao i živote drugih. Cecilia želi ispravno postupiti, ali ispravno prema komu? Ako zaštiti svoju obitelj ne govoreći ništa, istina će ju izjedati. No ako otkrije suprugovu tajnu, povrijedit će one koje najviše voli…

Suprugova tajna donosi pažljivo iznijansiran portret ljubavi i mržnje, strasti i opsesije, istine i laži, zaluđenosti, napetosti te nesporazuma zbog odluka donesenih u žurbi. Liane vješto žonglira s tri isprepletene priče uz izvrsne i nepredvidive obrate u radnji.

Liane Moriarty australska je autorica pet romana: Suprugova tajna, Hipnotizerova ljubavna priča, Što je Alice zaboravila, Posljednja godišnjica i Tri želje, kao i serije knjiga za djecu Svemirska brigada. Živi u Sydneyju sa suprugom i dvoje djece.

[izvor informacije Mozaik knjiga]