Uzbudljivo i duhovito do samog kraja!
Uzavrele, ali i urnebesno smiješne strasti serijala Zapleteni – u četvrtom dijelu hit-serije ljubavnih romana autorice Emme Chase

Emma Chase: POVEZANI
• Područje: beletristika
• Naslov izvornika: Tied
• ISBN (meki) : 978-953-14-1703-7
• Izdavač: Mozaik knjiga
• Godina: 2014.
• Broj stranica: 232
• Format: 14 x 20cm
• Cijena: 79 kn
• Urednik: Zoran Maljković
• Prijevod: Aleksandra Barlović

Cijela hit-serija napokon u prodaji!

Naslovnica knjige 'Povezani'
Naslovnica knjige ‘Povezani’

U izdanju Mozaika knjiga upravo je izašao posljednji (četvrti) dio iz serije romana nadarene spisateljice Emme Chase, koji se s romanima Zapleteni, Uvrnuti, i Ukroćeni pretvorio u pravu književnu senzaciju i zasjeo na vrhove ljestvica najprodavanijih knjiga New York Timesa i USA Todaya.

Svakom stranicom čitatelj se uvlači u zavodljivi zagrljaj koji ne prestaje do samog kraja. Razrada likova snažno ulazi u klasične zavodničke stereotipe, ali ipak neprestano iznenađuje svojim duhovitim šarmom i strastvenom privlačnošću. Znamo da će dojam pojedinih citata dugo ostati u vašem pamćenju, ali ako ih mislite upotrijebiti u nekoj posebnoj prilici –upotrijebite ih s oprezom.

SADRŽAJ:
Najveći dio svojega života mislio sam da se neću oženiti. A tada je Kate učinila nemoguće: promijenila me je. Mislim da se svi možemo složiti da sam i prije bio vraški sjajan, ali sada sam još bolji. Put do tog dana nije bio samo med i mlijeko, ali smo Kate i ja teškoće prebrodili zadržavši našu neiscrpnu žudnju, bezgranično divljenje i vječnu ljubav netaknutima. No neki neočekivani događaji proteklog vikenda u Vegasu mogli bi biti problem. Na određeni način to je bio… moj konačni ispit. Znam što mislite – što si, dovraga, sad učinio? Opustite se. Nemojte osuđivati dok ne čujete cijelu priču. I, držite se čvrsto, jer je pred vama luda vožnja. Zar ste očekivali bilo što drugo?

O autorici:
EMMA CHASE proslavila se romanom Zapleteni koji se s romanima Uvrnuti, Ukroćeni i Povezani pretvorio u pravu književnu senzaciju i zasjeo na vrhove ljestvica najprodavanijih knjiga New York Timesa i USA Todaya.
Tijekom danaEmma Chase odana je supruga i majka dvoje djece koja živi u malom, ruralnom gradiću New Jerseyu.
No noću ona postaje prava „ratnica-spisateljica“, koja se potpuno predaje i troši sate kako bi dostojno oživjela šarolike likove i njihove beskrajne budalaštine. U dugogodišnjoj je ljubavnoj vezi s kofeinom.
Emma je također i strastvena čitateljica. Prije no što je dobila djecu, znala je čitati cijele knjige u jednom danu. Pisanje joj je oduvijek bila strast, a 2013.godine izdavanjem debitantskog romantičnog romana Zapleteni napokon joj se ostvario san da postane pravom spisateljicom.
Pratite Emmu na Twitteru i Facebooku ili posjetite internetsku stranicu www.emmachase.net.

Iz strane kritike:
Smijte se, topite se od miline i zaljubite se u Zapletene. Odmah!
– Alice Clayton, autorica bestselera Wallbanger
Urnebesno, romantično i beskrajno zabavno.
– Književni blog Aestas
Pet zvjezdica jednostavno nije dovoljno da bi se ocijenilo kako je nevjerojatna ova knjiga. Svaka rečenica je neprocjenjiva. Potpuno vrijedna čitanja.
– Erika Martens
Ne sjećam se kad sam se zadnji puta toliko zabavljala čitajući.
– Blacky Coil

[izvor informacije Mozaik knjiga]