Nove pridošlice u PDV obitelj! Radi se o zagrebačkom kvartetu Stonebride iliti hrvatskim astralnim pilotima alternativnog heavy doom rocka s primjesama psycha, kako ih je nedavno nazvao neznani, ali očito odvaljeni showbiz stručnjak.

Bend iza sebe ima već dva dugosvirajuća izdanja, a ovih dana u suradnji s njemačkim partnerima iz Setalight Recordsa objavljujemo treći album nazvan Heavy Envelope. Ovo je vaša prilika da ga poslušate, okusite, kritizirate, uživate u njemu i da povisite glasnoću koliko želite prije bilo koga drugoga.

Stonebride - Heavy Envelope ; Ustupio PDVR
Stonebride – Heavy Envelope ; Ustupio PDVR

Stonebride uskoro objavljuje Heavy Envelope!

Užitak nam je obavijestiti vas da će dugo očekivani, novi materijal hrvatskih astralnih pilota alternativnog heavy doom rocka s primjesama psycha, benda Stonebride biti pušten u svijet sljedećih tjedana! Naziv albuma je Heavy Envelope i spreman je da ga otvorite. Na albumu se nalazi 6 pjesama, u nešto više od 30 minuta. Prijašnji uradak benda Summon the Waves objavljen je prije 4 godine.

Heavy Envelope treće je službeno izdanje Stonebridea, a objavljuje se kao zajednički uradak hrvatske etikete PDV i njemačkog Setalight Recordsa. Izdanje će se pojaviti u CD i vinilnom obliku, te putem svih važnih digitalnih muzičkih distribucija. Više informacija javljamo uskoro.

Stonebride uživo 

November To Remember tour 2014
14/11 Wurzburg, D @ Immerhin Würzburg
15/11 Darmstadt, D @ Oetinger Villa
16/11 Aachen, D @ Wild Rover
18/11 Berlin, D – tba
21/11 Banja Luka, RS @ DKC Incel
22/11 Beograd, SRB @ Dom omladine Beograda
26/11 Zagreb, CRO @ Vintage Industrial Bar

Stonebride virtualno 

–> stonebride.bandcamp.com
–> facebook.com/stonebrideband 

Kamo dalje?

e-mail: pdv@pozitivanritam.hr

web: 
www.pdv.com.hr
www.facebook.com/PDVRecordLabel
www.pozitivanritam.hr
www.facebook.com/pozitivanritam

[izvor informacije PDV Records]